TEST ANTICORPI ANTI-SPIKE

Testele pentru determinarea anticorpilor COVID-19 se efectueaza prin metode serologice – acest lucru inseamna ca se va recolta o proba de sange venos, pentru a analiza daca persoana respectiva a dezvoltat anticorpi. Aceasta investigatie poate fi utila pentru cei care suspecteaza faptul ca au trecut prin boala, dar au fost asimptomatici, dar si pentru cei care vor sa afle care este raspunsul imun al organismului post-boala ori post-vaccinare. Exista mai multe tipuri de teste de anticorpi pentru care poti opta. Exista teste IgM/IgG calitative si cantitative, dar si teste de anticorpi neutralizanti anti-Spike.
Testele IgM si IgG calitative au ca scop confirmarea sau infirmarea unei infectii anterioare recoltarii, prin identificarea unor anticorpi specifici. De regula, aceasta analiza se recomanda a fi efectuata in decurs de 7-15 zile de la debutul simptomelor.
Testele cantitative pentru anticorpi ofera informatii despre numarul anticorpilor dezvoltati post-infectie sau post-vaccinare. Atat in cazul analizei de tip IgG/IgM, cat si in cazul analizei de tip anticorpi neutralizanti anti-Spike, se recomanda recoltarea la aproximativ 15 zile de la debutul simptomelor sau de la prima doza de vaccin. De asemenea, se poate face aceasta analiza si la 7 zile dupa efectuarea rapelului

Preț:

150 LEI – Rezultate în 12 h – 24 h

Call Now Button
Discută cu noi!
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Cu ce informatii va putem ajuta?